Ontwerp

De eerste stap naar het creëren van uw droomtuin is uiteraard een goed ontwerp. Onze aandachtspunten gaan hierbij vooral uit naar: de architectuur van de woning, het omliggende landschap, toegangen, oriëntatie, grondsoort, budget en … uw tuinwensen natuurlijk. Na een verkennend gesprek bij u thuis maken wij een opgekleurd voorontwerp aangevuld met enkele sfeerschetsen en/of foto’s van het beoogde tuingebeuren (een 3D-voorstelling behoort ook tot de mogelijkheden). Een prijsraming vervolledigt dit.

 

Met onze ervaring en visie creëren wij uw tuin om te komen tot een persoonlijke, sfeervolle functionele tuin met aandacht voor duurzame plantenkeuze en kwaliteitsvolle materialen. Na bespreking(en), eventuele tuinbezoeken en bekijken van de materiaalkeuzes, komen we tot het definitieve, gedetailleerde tuinontwerp dat als basis kan dienen voor de uiteindelijke aanleg van de tuin. Een gedetailleerde prijsofferte wordt hierbij opgemaakt.

 

Bij totaalprojecten nemen wij de coordinatie van het volledige buitengebeuren op ons; werken die we laten uitvoeren door vakbekwame onderaannemers worden door ons ingepland en nagezien op kwaliteitsvolle afwerking. Poorten en afsluitingen, toegangscontroles, zwembad en poolhouse, tuinbergingen, verlichtingsarmaturen, grote grondwerken, … .